GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Ξέσπασε κατά των οπαδών της Λέτσε - ΦΩΤΟ

Η Λέτσε πηγαίνει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα Ιταλίας και με 6 συνεχόμενες ήττες βρίσκεται οριακά πια πάνω από τη “ζώνη” του υποβιβασμού, γ...

Η Λέτσε πηγαίνει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα Ιταλίας και με 6 συνεχόμενες ήττες βρίσκεται οριακά πια πάνω από τη “ζώνη” του υποβιβασμού, γεγονός που έχει βάλει στο “στόχαστρο” και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.
Ο Έλληνας μέσος της Λέτσε ήταν βασικός σε όλα αυτά τα παιχνίδια, ενώ απουσίαζε στην τελευταία νίκη της ομάδας του, με αποτέλεσμα να δέχεται πλήθος υβριστικών σχολίων από τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και μία αντίστοιχη “έκρηξη” από τον ίδιο στο instagram, όπου και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μου σπάσατε τον π@@@@@! Εσείς που κριτικάρετε δεν ξέρετε καν τι χρώμα έχει η μπάλα και μιλάτε. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα. Για αυτό αφήστε με ήσυχο. Πάθος για την ομάδα, πάθος για τη νίκη».
Η ανάρτηση του Ταχτσίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση