GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ηγεσία του ΚΚΕ και οι «ίσες αποστάσεις»…

Η ηγεσία του ΚΚΕ για άλλη μια φορά συμπεριφέρεται σαν τη στρουθοκάμηλο… Μπροστά στο...

Η ηγεσία του ΚΚΕ για άλλη μια φορά συμπεριφέρεται σαν τη στρουθοκάμηλο…
Μπροστά στο...
ΕΓΚΛΗΜΑ της αποτέφρωσης του Ματιού, τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως μπροστά στις ακραίες μαφιόζικες πρακτικές της «αριστερής» αλητείας του ΣΥΡΙΖΑ, η ηγεσία του ΚΚΕ ακολουθεί την «κλασσική» και δόλια σταλινική συνταγή των «ίσων αποστάσεων» («τι Παπάγος τι Πλαστήρας»)!!!

Εδώ αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα που εξευτελίζουν και συκοφαντούν κάθε έννοια Αριστερής «Θεωρίας και Πράξης» και η ηγεσία του ΚΚΕ μιλάει για κοκορομαχίες ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Αναγάγει το τεράστια πολιτικό ζήτημα των κυβερνητικών ΕΥΘΥΝΩΝ και των γκανγκστερικών μεθόδων και πρακτικών νονών της νύχτας «σε μία άθλια μικροκομματική αντιπαράθεση».

Διαβάστε: ΕΔΩ

Έτσι, με αυτό το προσφιλές (για το ΚΚΕ) τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων» εξωραΐζεται και αθωώνεται η πολιτική του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ, καθώς (και αυτό είναι χειρότερο) αθωώνονται οι πρακτικές μαφίας και η κυνική φιλοσοφία μαφίας της συριζαίικης αλητείας.

Η δήθεν αμεροληψία της ηγεσίας του ΚΚΕ είναι σκανδαλωδώς μεροληπτική υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ…

Εδώ έχει μείνει εμβρόντητη όλη η Ελλάδα με αυτά που αποκαλύφτηκαν, τα οποία ξεπερνούν και τον υπόκοσμο του ποινικού εγκλήματος και η ηγεσία του ΚΚΕ συμπεριφέρεται σαν συγγενής του πολιτικού υπόκοσμου: Του «αριστερού», συριζαίικου υπόκοσμου…

Γι αυτό το κόμμα αυτό είναι καταδικασμένο και σε κοινοβουλευτικό αφανισμό, γιατί ως πολιτική δυναμική είναι ήδη νεκρό…
Διαβάστε και εδώ: resaltomag.gr/forum

περιοδικό "Ρεσάλτο"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση