GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Φούσκωσε ο Πηνειός - Πλημμύρισε το Ρίζωμα - ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτόγνωρες εικόνες κατέγραψε ο φακός του trikalavoice.gr Ιούλιο μήνα στα Τρίκαλα με την πρωτοφανούς έντασης και διάρκειας κακοκαιρία...

Πρωτόγνωρες εικόνες κατέγραψε ο φακός του trikalavoice.gr Ιούλιο μήνα στα Τρίκαλα με την πρωτοφανούς έντασης και διάρκειας κακοκαιρία να δοκιμάζει τις αντοχές και των ποταμών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πηνειός ποταμός που δεν είχε… ίχνος νερού μέχρι πριν λίγες μέρες, φούσκωσε τόσο στο ύψος του Διαλεκτού, αγγίζοντας σχεδόν τη γέφυρα.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι του Ριζώματος, στα Ανατολικά των Τρικάλων πλημμύρισαν από την ξαφνική νεροποντή, το μεσημέρι της Τρίτης.

Συγκεκριμένα πλημμύρισαν υπόγεια, αποθήκες και γεωργικές εκτάσεις. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής για να αντλήσουν το νερό, ενώ επιτόπου βρέθηκαν ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Ζιώγας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση