GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρδαλιάς: “Αν μας ξαναδείτε σε καθημερινή ενημέρωση θα σημαίνει..." - Τι μήνυμα είχε στείλει τον Μάιο - ΒΙΝΤΕΟ

Μία φράση με νόημα είχε διατυπώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην τελευταία live τηλεοπτική ενημέρωση για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στη χώρα...

Μία φράση με νόημα είχε διατυπώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην τελευταία live τηλεοπτική ενημέρωση για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στη χώρα μας, μαζί με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, στις 26 Μαΐου.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε επισημάνει εκείνο το απόγευμα ότι έπειτα από 72 ημέρες σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης, πλέον η επικοινωνία θα έμπαινε σε μία νέα φάση. «Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της β΄φάσης. Από το δύσκολο "Μένουμε Σπίτι" έχουμε περάσει στο "Μένουμε Ασφαλείς"» είχε πει ο κ. Χαρδαλιάς, εμφανώς συγκινημένος και είχε προσθέσει πως «από αύριο η επικοινωνία μας μπαίνει σε νέα φάση. Ένας κύκλος κλείνει αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση και επιφυλακή».
Ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε εκφράσει τότε την ελπίδα ότι δεν θα προκύψει ξανά ποτέ η ανάγκη για καθημερινή ενημέρωση. «Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ξανά καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει ξανά» είχε πει.
Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι σήμερα επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για επιστροφή της τηλεοπτικήςενημέρωσης σχετικά με τον κορονοϊό. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, η ενημέρωση θα αφορά σε επιχειρησιακά θέματα και θα γίνεται κάθε Τρίτη από τονΝίκο Χαρδαλιά.
"Επανέρχεται η ενημέρωση σε εβδομαδιαία βάση και αποκλειστικά για επιχειρησιακά θέματα που αφορούν στα ζητήματα διαχείρισης του κορονοϊού. Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε τρίτη στις 6 το απόγευμα στο νέο εθνικό συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Μαρούσι από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας" τόνισε ο κ. Πέτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση