GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καστελλόριζο: Ανακούφιση στους κατοίκους μετά τις ενδείξεις για αποκλιμάκωση στο Αιγαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Με ανακούφιση άκουσαν οι κάτοικοι του Καστελλόριζου ότι πολλά από τα πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το Oruc Reis αποχωρούν και οδεύουν...

Με ανακούφιση άκουσαν οι κάτοικοι του Καστελλόριζου ότι πολλά από τα πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το Oruc Reis αποχωρούν και οδεύουν προς τη βάση τους, όπως και το γεγονός ότι το ωκεανογραφικό παραμένει αγκυροβολημένο στην Αττάλεια.

Αναστάτωση επικράτησε για λίγο το βράδυ του Σαββάτου λόγω του αναπάντεχου tweet που έκανε λόγο για επανέναρξη των ερευνών, γρήγορα όμως αποσύρθηκε και έτσι τα πράγματα ηρέμησαν και πάλι.

Οι κάτοικοι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους στρατηγικές από τους Τούρκους, ωστόσο νιώθουν ασφαλείς διότι στο νησί παραμένουν σε εγρήγορση και το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό και θα παραμείνουν σε εγρήγορση μέχρι τις 2 Αυγούστου όταν και λήγει αυτή η παράνομη τουρκική Navtex.

Μέλημα των κατοίκων είναι να τελειώσουν όλα γρήγορα και να αλλάξει η εικόνα του νησιού τόσο προς το εσωτερικό όσο και προς το εξωτερικό έτσι ώστε να προσελκύσουν τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση