GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρίσι: Οι έλεγχοι για τον ένοπλο από την αστυνομία - Με τα χέρια ψηλά οι πολίτες βγαίνουν από το μετρό- ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός ενόπλου στην περιοχή Λα Ντεφάνς στο Παρίσι. Στο Twitter, οι εικόνες που δημοσιεύουν οι χρήστ...

Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός ενόπλου στην περιοχή Λα Ντεφάνς στο Παρίσι. Στο Twitter, οι εικόνες που δημοσιεύουν οι χρήστες δείχνουν ότι διενεργήθηκαν έλεγχοι κοντά στο εμπορικό κέντρο, το οποίο εκκενώθηκε, στις εξόδους του RER και του μετρό, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας ζήτησαν από τους παρόντες να σηκώσουν τα χέρια τους στον αέρα.
Συνίσταται προσοχή και να αποφεύγουν αυτή την περιοχή. Σύμφωνα με τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας του Παρισιού, σε επαφή με την Le Figaro, αυτή η αστυνομική επιχείρηση πυροδοτήθηκε αφού ένας άνδρας κάλεσε τις Αρχές για να αναφέρει την παρουσία του ενόπλου.
Το εμπορικό κέντρο, το οποίο στεγάζει περίπου 230 καταστήματα σε αυτήν την περιοχή των δυτικών προαστίων του Παρισιού, στο Hauts-de-Seine, εκκενώνεται, ανακοινώνει η αστυνομία του Παρισιού, η οποία καθορίζει τη διενέργεια επαληθεύσεων και η οποία ζητεί από όλους να αποφύγουν τις μετακινήσεις ως μέτρο ασφαλείας. Επίσης, οι σταθμοί του μετρό και του RER της La Défense έχουν κλείσει για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση