GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις: Ο ψευτογιατρός ετοίμαζε εκπαιδευτήριο ιδιωτικών σεκιούριτι με όπλα

Μαζική εκπαίδευση σεκιούριτι σε όπλα, από, υποτίθεται, εκπαιδευτές της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας, ετοίμαζε ο ψευτογιατρός στο Μαρ...

Μαζική εκπαίδευση σεκιούριτι σε όπλα, από, υποτίθεται, εκπαιδευτές της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας, ετοίμαζε ο ψευτογιατρός στο Μαρκόπουλο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, στόχος της εκπαίδευσης ήταν εκπαιδευόμενοι ιδιωτικοί φρουροί να σταλούν στον περσικό κόλπο και σε άλλες περιοχές, προκειμένου να προφυλάσσουν πλοία από επιθέσεις των πειρατών.

Σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο, ο ιδιωτικός στρατός θα εκπαιδευόταν στο σκοπευτήριο και τον στίβο μάχης που σκόπευε να δημιουργήσει ο Κοντοστάθης σε χώρο που ανήκει σε μοναστήρι της περιοχής στο Μαρκόπουλο.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις που είχε είχε αναπτύξει ο Νίκος Κοντοστάθης με μονές του Αγίου Όρους, «ψαρεύοντας» πιστούς που αναζητούσαν το θαύμα είτε για τους ίδιους, είτε για ασθενείς συγγενείς τους.Οι αποκαλύψεις για την δράση του Κοντοστάθη, ακόμη και εντός του Άθωνα, ανάγκασαν την νόμιμη αδελφότητα της Μονής Εσφιγμένου να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί τους μοναχούς που επί χρόνια βρίσκονται έγκλειστοι στο κτίριο της Μονής αρνούμενοι να βγουν.

Οι μεταξύ μοναχών κατηγορίες έρχονται να επιβεβαιώσουν κατάθεση συγγενούς ενός εκ των θυμάτων του Κοντοστάθη ο οποίος είχε καταθέσει: «προ πενταετίας γνώρισα μαζί με τον κουμπάρο μου στη Μονή Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος τον Κόντο Νικόλαο, ο οποίος μου συστήθηκε ως στρατιωτικός στην αεροπορία – πιλότος, πνευματικό παιδί του γέροντα Μεθόδιου της Μονής Εσφιγμένου και δεξί του χέρι».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση