GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στη διαμαρτυρία στο υπουργείο Οικονομικών - Χτύπησαν τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ πήραν μέρος σε διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομικών διεκδικώντας την ένταξη τους στα ...

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ πήραν μέρος σε διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομικών διεκδικώντας την ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Μάλιστα, σημειώθηκε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Στην προσπάθεια των διαδηλωτών να «σπάσουν» τη γραμμή των ΜΑΤ που είχε στηθεί έξω από το υπουργείο, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, απωθήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.
Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν τον λόγο για την κίνηση αυτή, ενώ μετά από αυτό το περιστατικό οι αστυνομικές δυνάμεις υποχώρησαν, με αποτέλεσμα να παρακολουθούν την κινητοποίηση πίσω από τα ρολά.

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης τονίζοντας ότι "Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ κατά του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ. Οι δίκαιες διαμαρτυρίες και διεκδικήσεις των εργαζομένων για την αρνητική κατάσταση στα νοσοκομεία, δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται με τη βία και την καταστολή. Ο αυταρχικός κατήφορος της Κυβέρνησης μας γυρνά σε άλλες εποχές. Με μεγάλη ευκολία αντικατέστησε τα χειροκροτήματα προς τους εργαζόμενους της υγείας με τα γκλομπ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση