GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ένας στους έξι Αμερικανούς δεν πλήρωσε το νοίκι του τον Ιούνιο λόγω της πανδημίας

Σχεδόν ένας στους έξι Αμερικανούς δεν μπόρεσε να πληρώσει το νοίκι του τον Ιούνιο λόγω της κρίσης της Covid-19, και σχεδόν ένας στους τρε...

Σχεδόν ένας στους έξι Αμερικανούς δεν μπόρεσε να πληρώσει το νοίκι του τον Ιούνιο λόγω της κρίσης της Covid-19, και σχεδόν ένας στους τρεις ανησυχεί για την πληρωμή του ενοικίου στο τέλος Ιουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γραφείου Απογραφής.
Λίγο παραπάνω από το 16% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να πληρώσει το νοίκι του Ιουνίου, και το 30,6% δηλώνει λίγο ή καθόλου σίγουρο για τη δυνατότητά του να πληρώσει το νοίκι του Ιουλίου, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη σε 73,8 εκατομμύρια ανθρώπους μεταξύ της 2ας και της 7ης Ιουλίου.
Σχεδόν το ήμισυ των Αμερικανών είχε μείωση μισθού μετά την εφαρμογή των μαζικών μέτρων καραντίνας στις ΗΠΑ στα μέσα Μαρτίου, σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφής.
Η μελέτη αυτή, που διεξάγεται κάθε εβδομάδα από τα τέλη του Μαρτίου, αναμένεται να επιτρέψει να αποτιμηθεί "ο τρόπος με τον οποίο επλήγη η ζωή των ανθρώπων από την πανδημία της Covid-19", αναφέρει το Census Bureau στην ιστοσελίδα του.
Ορισμένα στοιχεία ελήφθησαν από ερωτηματολόγια που εστάλησαν σε ιδιώτες, τα υπόλοιπα με τον συνδυασμό των στοιχείων που συλλέχθηκαν από τις διάφορες ομοσπονδιακές υπηρεσίες.
Η πανδημία ήταν αιτία να χάσουν τη δουλειά τους δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, και 32 εκατομμύρια ήταν εγγεγραμμένοι στο ταμείο ανεργίας στο τέλος του Ιουνίου, έναντι 1,6 εκατομμυρίου ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη από το υπουργείο Εργασίας.
Οι ΗΠΑ έχουν λίγο περισσότερα από 328 εκατομμύρια κατοίκους. Εδώ και έναν μήνα, τα κρούσματα της Covid-19 αυξάνονται εκ νέου δραματικά στις ΗΠΑ, κυρίως στη Φλόριντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση