GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με τσεκούρι: Ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα για το σοκαριστικό βίντεο - Αρνείται να μιλήσει ο δράστης

Την παρέμβαση του εισαγγελέα για το πώς διέρρευσε το οπτικό υλικό της επίθεσης με τσεκούρι, που βρίσκεται στον σκληρό δίσκο στη ΔΟΥ Κ...

Την παρέμβαση του εισαγγελέα για το πώς διέρρευσε το οπτικό υλικό της επίθεσης με τσεκούρι, που βρίσκεται στον σκληρό δίσκο στη ΔΟΥ Κοζάνης, έχει ζητήσει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως ένα αντίγραφο έχει δοθεί στην Αστυνομία και ήδη περιλαμβάνεται στο προανακριτικό υλικό και το άλλο σύμφωνα με πληροφορίες -έχει σταλεί στα κεντρικά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Γιάννης Ποδιώτης προκειμένου να «κατέβει» το βίντεο της επίθεσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετοί ήταν και οι συγγενείς των θυμάτων της επίθεσης, που επικοινώνησαν με τον κ. Ποδιώτη, για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους γι’ αυτή τη δημοσίευση. Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης αναμένεται να ζητήσει και την παρέμβαση της ΕΣΗΕΜ-Θ έτσι ώστε να προστατευτούν τα θύματα της επίθεσης.

Στο μεταξύ, αποφασισμένος να διατηρήσει τη σιωπή του φέρεται να είναι ο 45χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης στην Εφορία Κοζάνης. Ο δράστης που κρίθηκε προφυλακιστέος δεν μίλησε ούτε στον ανακριτή, ούτε στον εισαγγελέα για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη.

Οι μαρτυρίες για τα όσα συνέβησαν, συγκλονίζουν. «Μπήκε μέσα τον βλέπει ο συνάδελφος του λέει σας παρακαλώ κύριε από τη θυρίδα θα γίνει η εξυπηρέτηση και βγάζει μέσα από το σακίδιο το τσεκούρι και αρχίζει να χτυπά με το τσεκούρι τον υπάλληλο» αναφέρει ο Ηλίας Ζουμπούλης, Πρόεδρος Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας. Ο δράστης της επίθεσης, με πρωτοφανή αγριότητα, επιτέθηκε με το τσεκούρι εναντίον όποιου έβρισκε μπροστά του. Τέσσερις υπάλληλοι τραυματίστηκαν σοβαρά. Η επίθεση σταμάτησε, όταν ο διευθυντής της Εφορίας κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον αφοπλίσει, αφού έδωσε μάχη σώμα με σώμα. «Εκείνη τη στιγμή λειτουργεί το ένστικτο. Δεν το έπαιξα προστάτης των εργαζομένων. Όταν τον είδα το μόνο που έκανα ήταν να σώσω την κοπέλα. Σκεφτείτε ότι δεν την γνώρισα γιατί ήταν γεμάτη στα αίματα» τόνισε ο διευθυντής της Εφορίας.

«Ο συλληφθείς είχε εισέλθει στο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης και αφού έβγαλε ένα τσεκούρι, από σακίδιο πλάτης που έφερε μαζί του, επιτέθηκε απρόκλητα σε παρευρισκόμενους υπαλλήλους, τραυματίζοντας σοβαρά τρεις εξ’ αυτών, ενώ στην προσπάθειά της να διαφύγει τραυματίστηκε ελαφρά άλλη μια υπάλληλος» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 56χρονος, ο οποίος φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Κρίσιμη είναι και η κατάσταση της 66χρονης εφοριακού, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και κεφάλι, ενώ έχασε το δεξί της μάτι και πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση της.

Πηγή: ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση