GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζόνι Ντεπ αντεπιτίθεται - Πώς εκδικείται την πρώην σύζυγό του

Εκδίκηση πήρε σήμερα ο Τζόνι Ντεπ στη δίκη για δυσφήμηση κατά της Sun που υποστήριζε σε δημοσίευμα ότι ο σταρ δέρνει τη σύζυγό του. Ο...

Εκδίκηση πήρε σήμερα ο Τζόνι Ντεπ στη δίκη για δυσφήμηση κατά της Sun που υποστήριζε σε δημοσίευμα ότι ο σταρ δέρνει τη σύζυγό του. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός επιτέθηκε κατά της Άμπερ Χερντ επιστρέφοντας τις κατηγορίες που εκείνη εξαπολύει εδώ και τρεις ημέρες εναντίον του λέγοντας, ότι εκείνη ήταν που έπινε δύο μπουκάλια κρασί κάθε βράδυ, ενώ η κατάσταση έφευγε από τα όρια αν εκείνη πίστευε ότι δεν είχε την αμέριστη προσοχή του. Επίσης, την κατηγορεί για απιστία και ότι τον μαγνητοσκοπούσε στα κρυφά. Ο Ντεπ ξανακάθισε στη θέση του μάρτυρα για να επανεξεταστεί αυτήν τη φορά από τον δικηγόρου διαλύοντας τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ ότι της είχε επιτεθεί σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις.

Κατηγόρησε την 34χρονη ηθοποιό ότι υποβάθμισε την προσπάθειά του να παραμείνει νηφάλιο κρατώντας ένα μπουκάλι μπέρμπον στο ψυγείο για εκείνον ενώ η ίδια έπινε έως και τρία μπουκάλια κρασί και συχνά έπαιρνε "ψυχαγωγικά ναρκωτικά". Ο Ντεπ είπε ότι η γυναίκα του μεγέθυνε μικρά ασήμαντα ζητήματα, όπως αν έβγαλε τις μπότες του ή έβαζε το χέρι του γύρω της αν έβλεπαν τηλεόραση στον καναπέ. "Ήταν σαν να υπήρχαν κανόνες, είχε μια ρουτίνα και αν αυτή η ρουτίνα δεν ταίριαζε με τα στάνταρ της τότε υπήρχε πρόβλημα". Στο ερώτημα τι συνέβαινε αν ο Ντεπ έσπαγε τους "κανόνες" της πρώην συζύγου του αυτός απάντησε: "Άρχιζε διαφωνία και μπορούσε να ξεσπάσει κόλαση".

Υποστήριξε ότι εκείνη επανειλημμένως τον μαγνητοσκοπούσε στα κρυφά και είπε πως το διαβόητο βίντεο με το ξέσπασμά του όπου χτυπούσε ντουλάπια και έσπασε ένα μπουκάλι κρασί στο πάτωμα δεν είχε καμία σχέση με τη Χερντ. "Η ιστορία του τέρατος ήταν κάτι που η κυρία Χερντ, προτιμούσε την ιδέα ότι εγώ ήμουν το τέρας. Αν είχες μία διαφωνία και προσπαθούσες να εξηγήσεις τη θέση σου στη διαφωνία και τα πράγματα κλιμακώνονταν, αυτό για εκείνη ήταν ότι γίνεσαι τέρας. Όποια στιγμή δεν συμμορφωνόμουν ή δεν συμφωνούσα με τη δική της άποψη, τότε θα το έλεγε "τέρας" και τότε το τέρας θα μεγεθυνόταν σε ένα... ό,τι ήθελε εκείνη να είναι και το χρησιμοποιούσε συχνά".

Σε υπόλοιπες εξελίξεις κατά τη δικαστική διαδικασία:

  • Ο Ντεπ κατηγορήθηκε ότι πέταξε ένα κινητό στη Χερντ και την έβρισε όταν εκείνη φέρεται να αφόδευσε στο κρεβάτι τους έπειτα από έναν καβγά στο πάρτι των 30ών της γενεθλίων.
  • Εμφανίστηκε με καθυστέρηση δύο ωρών στο πάρτι γενεθλίων αφού άκουσε δυσάρεστα νέα για την οικονομική του κατάσταση και πήγε να ξαπλώσει όταν έφυγαν οι καλεσμένοι τους αντί να γιορτάσει μαζί της.
  • Τον κατηγορεί ότι πέταξε ένα μπουκάλι σαμπάνιας εναντίον της και της τράβηξε τα μαλλιά στον καβγά που ακολούθησε.
  • Την επόμενη ημέρα, ο Ντεπ ανακάλυψε κάποιον, που πίστευε ότι ήταν η Χερντ, να έχει αφοδεύσει στο κρεβάτι τους.
  • Αυτό το γεγονός τον οδήγησε στην απόφαση να πάρει διαζύγιο προτού η Χερντ τον κατηγορήσει ότι της πέταξε το κινητό σε μετέπειτα καβγά τους.
  • Η τρανς ακτιβίστρια Τίλετ Ράιτ και η αγωνίστρια Ράκελ Πένινγκτον ήταν παρούσες στο φερόμενο επεισόδιο με το τηλέφωνο.
  • Ο Ντεπ απείλησε το πετσοκόψει το μόριο του Έλον Μασκ επειδή πίστευε ότι ο ιδρυτής της SpaceX είχε σχέση με τη Χερντ.

    Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση