GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγγελική Ηλιάδη: Είναι ξανά ερωτευμένη και το παραδέχεται για πρώτη φορά - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα σελίδα έχει γυρίσει στην προσωπική της ζωή η Αγγελική Ηλιάδη μετά τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου. Η τραγουδίστρια μίλη...

Νέα σελίδα έχει γυρίσει στην προσωπική της ζωή η Αγγελική Ηλιάδη μετά τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου. Η τραγουδίστρια μίλησε στο Open και παραδέχτηκε πως είναι πολύ καλά στην προσωπικής της ζωή.

"Είμαι σε μια ηλικία κι έχω περάσει στη ζωή μου πολλά, έχω δυο παιδιά, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Η πορεία δείχνει τα πάντα σε όλους τους τομείς. Σημασία έχει ότι είμαι πάρα πολύ καλά αλλά πολύ συνειδητά αυτή τη φορά θα ήθελα να κρατήσω την προσωπική μου ζωή εκτός" ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως την περίοδο της καραντίνας την πέρασε μαζί με τον πρώην σύντροφό της κι έτσι ήταν πιο εύκολο για την ίδια και τα παιδιά της να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη περίοδο, τονίζοντας πως με τον Σάββα θα είναι για πάντα οικογένεια. Τέλος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα στο μάτι της εξηγώντας ότι προκλήθηκε από υπερβολική δόση κορτιζόνης που πήρε για τη φωνή της.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση