GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζόνι Ντεπ: Τα πέντε σημεία-κλειδί που αποδεικνύουν τα ψέματα της Άμπερ Χερντ

Τελευταία ημέρα εκδίκασης της αγωγής του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Sun για δυσφήμηση ήταν η σημερινή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνο...

Τελευταία ημέρα εκδίκασης της αγωγής του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Sun για δυσφήμηση ήταν η σημερινή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, με τις θαυμάστριες να υποδέχονται τον Χολιγουντιανό αστέρα στο δικαστικό μέγαρο με πλακάτ με μηνύματα στήριξης, λουλούδια και δώρα. Ο σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής επέλεξε χθες, που αγόρευσε η δικηγόρος της Sun να μην παραστεί στη δίκη, ενώ προσήλθε σήμερα που θα απηύθυνε την τελική του αγόρευση ο δικός του δικηγόρος. Σημειώνεται ότι ο Ντεπ διεκδικεί αποζημίωση 350.000 λιρών από Sun για δυσφημιστικό άρθρο που τον κατηγορούσε ότι ασκούσε συναισθηματική και σωματική βία κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, η οποία ωστόσο προσήλθε σήμερα χέρι χέρι με τη νέα της σύντροφο σε μέτωπο ενότητας.

Στη δίκη που διήρκεσε κάτι παραπάνω από 15 ημέρες, ακούστηκαν σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον γάμο του Ντεπ με εκατέρωθεν κατηγορίες για απιστίες, καταχρήσεις, κακοποίηση, λεκτική και σωματική βία.

Ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ κατηγόρησε την Άμπερ Χερντ ως παθολογική ψεύτρα, της οποίας τα στοιχεία και οι ισχυρισμοί τέθηκαν υπό αμφισβήτηση ότι ήταν θύμα φυσικής και συναισθηματικής κακοποίησης στα χέρια του Ντεπ. Ο δικαστής αναμένεται να εκδώσει απόφαση τέλος Σεπτεμβρίου μετά τη διακοπή του δικαστηρίου για το καλοκαίρι. Ο δικηγόρος του Ντεπ, Ντέιβιντ Σέρμπορν, κάλεσε τον δικαστή να σκεφτεί τα πέντε σημεία κλειδί, τα οποία όπως είπε, αποδεικνύουν τον ισχυρισμό του ότι η Χερντ είπε ψέματα στην κατάθεσή της. Του ζήτησε να εξετάσει την αξιοπιστία της ως μάρτυρα βασισμένος σε αυτά τα πέντε σημεία: Το πρώτο είναι ότι η Χερντ είπε ψέματα για περιστατικά, το δεύτερο ότι πρόσθεσε περισσότερες λεπτομέρειες για περιστατικά, τρίτο ότι επινόησε ολόκληρα περιστατικά βασισμένη σε γραπτά μηνύματα, τέταρτο ότι απάντησε για δύσκολα αποδεικτικά στοιχεία κατηγορώντας άλλους, κυρίως τον Ντεπ, και τέλος αρνήθηκε να παραδεχτεί ότι δεν είχε πει την αλήθεια όταν ήρθε αντιμέτωπη με αυτήν. Ο Σέρμπορν υποστήριξε ότι η Χερντ ήταν εκείνη που ακούσε ενδοοικογενειακή βία και όχι ο Ντεπ. Το δικαστήριο είχε ακούσει στη διάρκεια της διαδικασίας τις προηγούμενες ημέρες ηχογράφηση στην οποία η Χερντ παραδεχόταν ότι τον είχε χτυπήσει: "Η κυρία Χερντ διέπραξε πράξεις βίας στον κ. Ντεπ. Γιατί δεν μπορεί να το πει; Επειδή δεν ταιριάζει με το αφήγημά της για τον Ντεπ ότι της ασκούσε βία. Η σωματική βία εναντίον του κάνει εκείνη δράστη ενδοοικογενειακής βίας όχι εκείνον".

Πηγή: Daily Mail, Πηγή φωτό έξω: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση