GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όπου φύγει φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου - Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια, ΚΤΕΛ, εθνικές οδούς - ΒΙΝΤΕΟ

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στα λιμάνια, τις εθνικές οδούς αλλά και τα ΚΤΕΛ, καθώς οι πρώτοι αδειούχοι του Ιουλίου φεύγουν γι...

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στα λιμάνια, τις εθνικές οδούς αλλά και τα ΚΤΕΛ, καθώς οι πρώτοι αδειούχοι του Ιουλίου φεύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Στο λιμάνι του Πειραιά από το πρωί επικρατεί κοσμοσυρροή. Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, τα πλοία αναχωρούν με συγκεκριμένο όριο επιβατών, οι οποίοι φορούν μάσκες και εμφανίζονται αποφασισμένοι να περάσουν καλά, παρά την απειλή της πανδημίας. Τα νησιά του Αργοσαρωνικού “βούλιαξαν” από τον κόσμο.

Από νωρίς το πρωί, πυκνή είναι η κίνηση και στους σταθμούς των διοδίων. Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία από την Παρασκευή έως σήμερα το μεσημέρι 84.000 αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας, ενώ 78.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια Αφιδνών.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ Κηφισού, όπου προστίθενται κάποια από τα δρομολόγια που είχαν διακοπεί λόγω κορονοϊού, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι τουρίστες που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Την ώρα που οι Αθηναίοι “δραπετεύουν” από το κλεινόν άστυ, τουρίστες εισέρχονται στην Ελλάδα από τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, όπου και σήμερα σχηματίζονται ουρές οχημάτων, που έφτασαν ακόμη και τα 10 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση