GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με τσεκούρι: Ψάχνουν απαντήσεις στο κινητό του δράστη - Θα αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του;

Στο κινητό του 45χρονου δράστη έχουν επικεντρωθεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης προκειμένου να εντοπίσουν ευρήματα που θα ρίξο...

Στο κινητό του 45χρονου δράστη έχουν επικεντρωθεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης προκειμένου να εντοπίσουν ευρήματα που θα ρίξουν φως στα αίτια της επίθεσης με τσεκούρι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ελπίζουν θα βρουν κάποιο βίντεο, φωτογραφίες ή και μηνύματα του δράστη που θα αποκαλύψουν το μεγάλο του μυστικό και ίσως και δείξουν και τον χρόνο που σχεδίαζε την επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης.

«Ήταν αμίλητος ακόμη και στα κρατητήρια. Δεν του πήραμε κουβέντα, και δεν απάντησε ποτέ γιατί έκανε την επίθεση. Λες και μιλούσαμε σε ντουβάρι», αναφέρουν αστυνομικές πηγές για τον 45χρονο, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΡΤ, απειλούσε και τους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες.

Ο δράστης φέρεται να έλεγε στους αστυνομικούς: «Τώρα έχετε τα όπλα και δεν μπορώ να σας κάνω τίποτα. Κάποια στιγμή θα σας βρω και θα σας δείξω εγώ».

Την ίδια ώρα, η δικογραφία με τα στοιχεία, για τις ιστοσελίδες που δημοσίευσαν το σοκαριστικό βίντεο θα διαβιβαστεί σήμερα στον Εισαγγελέα Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση