GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζένιφερ Άνιστον: “Αυτός είναι ο κορονοϊός” - Η φωτογραφία με τον φίλο της και το δυνατό μήνυμα

Την οργή της για όσους θεωρούν ότι ο κορονοϊός δεν υφίσταται και για όσους είναι χαλαροί ως προς την τήρηση των μέτρων προστασίας, εκ...

Την οργή της για όσους θεωρούν ότι ο κορονοϊός δεν υφίσταται και για όσους είναι χαλαροί ως προς την τήρηση των μέτρων προστασίας, εκφράζει η Τζένιφερ Άνιστον, με ανάρτησή της στο Instagram.

Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία του φίλου της, Κέβιν, από το κρεβάτι του νοσοκομείου στέλνοντας το μήνυμα πως “αυτό είναι αληθινό”.

“Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Απόλυτα υγιής χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτός είναι ο κορωνοϊός. Αυτό είναι αληθινό”, έγραψε η Άνιστον. “Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αφελείς σκεπτόμενοι ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό... Εάν θέλουμε να τελειώσει, και θέλουμε, σωστά; Το ένα βήμα που μπορούμε να κάνουμε είναι ΠΑΡΑΚΑΛΩ να φοράμε μάσκες. Απλά σκεφτείτε αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει απ’ αυτόν τον φοβερό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας. Και κυρίως για τους εαυτούς σας. Ο κορονοϊός επηρεάζει κάθε ηλικία”, συνέχισε την ανάρτησή της.

Καταλήγοντας, διευκρινίζει πως η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Απριλίου. “Ευτυχώς έχει σχεδόν αναρρώσει. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας”, γράφει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Άνιστον προσπαθεί να αφυπνίσει τους ακολούθους της σχετικά με τον κορονοϊό. Δείτε τι είχε δημοσιεύσει με την κολλητή της Κόρτνεϊ Κοξ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις 18 Ιούλ, 2020 στις 10:54 μμ PDT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση