GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με τσεκούρι: Ο διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης περιγράφει πώς αφόπλισε τον δράστη - ΒΙΝΤΕΟ

Τις τρομακτικές στιγμές της επίθεσης που έζησε μαζί με τους συναδέλφους του περιγράφει στο Βήμα της Κυριακής ο διευθυντής της Εφορίας Κοζ...

Τις τρομακτικές στιγμές της επίθεσης που έζησε μαζί με τους συναδέλφους του περιγράφει στο Βήμα της Κυριακής ο διευθυντής της Εφορίας Κοζάνης ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει το τσεκούρι από το χέρι του δράστη και να τον ακινητοποιήσει.
Δύσκολες ημέρες εξακολουθούν να ζουν οι υπάλληλοι της εφορίας Κοζάνης μετά την πρωτοφανή επίθεση με τσεκούρι από τον 45χρονο. Ο διευθυντής της εφορίας ο οποίος με ηρωισμός έτρεξε να βοηθήσει τους συναδέλφους τους σταματώντας τον δράστη, μιλώντας στο Βήμα, εμφανίζεται πεπεισμένος πως σκοπός του 45χρονου ήταν να σπείρει τον θάνατο.
Όπως περιγράφει ο κ. Ποδιώτης, την ημέρα εκείνη, όλοι στην εφορία Κοζάνης έζησαν σκηνές σε θρίλερ. Τα όσα περιγράφει ο διευθυντής της εφορίας για την κατάσταση του δράστη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, μετά τη σύλληψη του σοκάρουν.
Η κατάσταση της υγείας του 56χρονου τραυματία από την επίθεση παραμένει κρίσιμη, ενώ, σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της 67χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση