GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακρόν για Σύνοδο Κορυφής: Υπάρχουν ελπίδες για συμβιβαστική λύση

Λίγες ώρες πριν από την επανέναρξη των διαβουλεύσεων που εξελίσσονται σε θρίλερ για το Ταμείο Ανάκαμψης με τους "φειδωλούς" της...

Λίγες ώρες πριν από την επανέναρξη των διαβουλεύσεων που εξελίσσονται σε θρίλερ για το Ταμείο Ανάκαμψης με τους "φειδωλούς" της Ευρώπης να αντιστέκονται σθεναρά στα "θέλω" των χωρών του Νότου, ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι υπάρχουν οι ελπίδες για μια συμβιβαστική λύση αλλά παραμένει επιφυλακτικός ως προς το αποτέλεσμα της Συνόδου.
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, πριν από την επανάληψη των μαραθώνιων διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες είπε χαρακτηριστικά,"Υπάρχουν οι ελπίδες για μία συμβιβαστική λύση, αλλά παραμένω επιφυλακτικός ως προς το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής» και πρόσθεσε «Υπήρξαν στιγμές έντασης, αλλά τα πράγματα προχώρησαν και ένας συμβιβασμός είναι πιθανός».
«Αρχίζω την σημερινή ημέρα με μεγάλη αποφασιστικότητα ώστε να καταγραφεί πρόοδος στην σύνοδο» τόνισε επιπλέον ο Γάλλος Πρόεδρος.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση