GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλαμαριά: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο – Πιάστηκαν στα χέρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Καλαμαριάς. Όπως μπορείτε να δείτε στο βί...

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Καλαμαριάς. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, τα «αίματα άναψαν» στη διάρκεια διαμαρτυρίας γονέων για τα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα κάποιοι να πιαστούν στα χέρια.

Οι γονείς που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία, αρχικά έξω από το Δημαρχείο, επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ούτως ώστε να καταθέσουν ψήφισμα. Τότε, τους απαγόρευσαν την είσοδο και μάλιστα, ένας δημοτικός σύμβουλος βγήκε «μαινόμενος» και πιάστηκε στα χέρια με γονείς.

Οι διαμαρτυρόμενοι μέχρι αυτή την ώρα φωνάζουν συνθήματα έξω από την αίθουσα. Η αστυνομία προχώρησε σε συστάσεις και ζήτησε να αποχωρήσουν οι διαμαρτυρόμενοι από την εξώπορτα του δημοτικού συμβουλίου, λόγω κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ενώ επιτράπηκε σε δύο μέλη της επιτροπής των γονέων να μπουν μέσα στην αίθουσα, απαγόρευσαν την είσοδο στους ελάχιστους δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο, λόγω…..covid.

Δείτε βίντεο από την ένταση που δημιουργήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση