GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παπαδάκης θυμήθηκε τη μέρα που έπεσε από την καρέκλα - Η πλάκα που του έκαναν οι συνεργάτες του

Η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" μας αποχαιρέτησε για τη φετινή σεζόν και σήμερα θυμήθηκαν τη στιγμή που ο Γιώργος Παπαδάκης είχ...

Η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" μας αποχαιρέτησε για τη φετινή σεζόν και σήμερα θυμήθηκαν τη στιγμή που ο Γιώργος Παπαδάκης είχε πέσει από την καρέκλα του, στις 19 Σεπτεμβρίου του 2019.

"Δεν ήταν και τόσο ευχάριστη στιγμή. Ήταν η στιγμή που ή ο Γρηγοριάδης ή ο Χριστούλιας έκαναν σαμποτάζ στην καρέκλα μου με αποτέλεσμα να πέσω" είπε ο παρουσιαστής. "Τώρα το βλέπουμε και γελάμε, τότε είχαμε τρομάξει πάρα πολύ" ανέφεραν οι συνεργάτες του, ενώ από το κοντρόλ της εκπομπής του είχαν ετοιμάσει και μια... έκπληξη.

"Ή από πέσιμο ή..." έγραφε ο τίτλος την ώρα που έπαιζε το βίντεο με τη στιγμή που έπεφτε από την καρέκλα.

"Αυτό που λέει ή από πέσιμο ή από χ@@@μο ο γέρος θα πάει, δεν σας κάνει εντύπωση; Δεν φτάνει που ξεφτιλίστικα και έπεσα από την καρέκλα μου έχετε βάλει και αυτό" ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης, λέγοντας πως είχε νιώσει ότι χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση