GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πένθος στην παγκόσμια ποδηλασία: Νεκρή σε τροχαίο η Ρομπέρτα Αγκόστι

Θρήνος επικρατεί στον κόσμο της ποδηλασίας, από τον θάνατο της Ρομπέρτα Αγκόστι η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στο Καστέλ Βεντζά...

Θρήνος επικρατεί στον κόσμο της ποδηλασίας, από τον θάνατο της Ρομπέρτα Αγκόστι η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στο Καστέλ Βεντζάγκο, κοντά στο Λονάτο.

Η αθλήτρια, που ήταν γεννημένη το 1969 και μετείχε στην ομάδα Millennium of Brescia, ήταν η σύντροφος του Μάρκο Βέλο, πρώην επαγγελματία και νυν βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ιταλίας, Ντάβιντε Κασάνι.

Οι δυο τους προπονούνταν παρέα με μερικούς φίλους. Από τη Μαντόνα ντελα Σκοπέρτα κατευθύνθηκαν προς το Λονάτο, κατά μήκος ενός στενού επαρχιακού δρόμου, όταν η γυναίκα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό γάλακτος, που κινείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση