GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά για Σύνοδο Κορυφής: Σημαντική ευκαιρία για την Ελλάδα που πρέπει να αξιοποιηθεί με σχέδιο και όραμα

Η Ευρώπη έκανε ένα βήμα μπροστά, σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στην απόφαση των Ευρωπαίων ηγετών για το Σχέδιο Ανάκαμψης, έπε...


Η Ευρώπη έκανε ένα βήμα μπροστά, σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στην απόφαση των Ευρωπαίων ηγετών για το Σχέδιο Ανάκαμψης, έπειτα από το πολυήμερο “θρίλερ” στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, σημείωσε επίσης πως για την Ελλάδα η απόφαση αυτή συνιστά μία σημαντική ευκαιρία, που πρέπει να αξιοποιηθεί με σχέδιο και όραμα.
Συγκεκριμένα, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στο νησί, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε:
“Επιτέλους η Ευρώπη, παρά τα παζάρια και τους συμβιβασμούς όσων επιμένουν στη λιτότητα, έκανε ένα βήμα μπροστά. Για την Ελλάδα είναι μια σημαντική ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιηθεί με σχέδιο και όραμα. Με ουσιαστικό διάλογο των πολιτικών δυνάμεων και των κοινωνικών εταίρων. Στο Κίνημα Αλλαγής δουλεύουμε συστηματικά σε ανοιχτή γραμμή με τους παραγωγικούς φορείς και θα καταθέσουμε το πλαίσιο των δικών μας προτάσεων στη ΔΕΘ” και συμπλήρωσε ότι “η Ευρώπη για μια ακόμα φορά παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες την ανάληψη πρωτοβουλιών που οφείλει για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας. Διατηρεί έτσι την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου”.
Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό τόνισε πως “έχει ευθύνη για αυτό όπως και για την επιμονή του να αρνείται τον διάλογο με τους αρχηγούς των πολιτικών δυνάμεων για τη διαμόρφωση εθνικής γραμμής και μήνυμα αποφασιστικότητας προς κάθε κατεύθυνση”.
Τέλος, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και αποκαλύψεις λέγοντας πως “όσον αφορά το νοσηρό κλίμα που δημιουργείται από τις αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν εξοργίσει τους Έλληνες, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, να ρίξει άπλετο φως και να καταλογίσει ευθύνες Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο το Κίνημα Αλλαγής είναι μοναδική προοδευτική αντιπολίτευση στη χώρα. Ανάχωμα στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ, ασπίδα για τη Δημοκρατία, στήριγμα για την κοινωνία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση