GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! «ΨΕΥΔΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ για θάνατο από κορονοϊό...»

Νίκος Αντωνιάδης   ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !! ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΟΓΩ ΚΑΡ...

Νίκος Αντωνιάδης 
ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !!
ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΟΓΩ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΗΧΘΗ ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ COVID-19 !!
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ:
ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!
ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ HOAXES -ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!) ,
NA ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ – ΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19 !!
ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ :
ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ COVID-19 !!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ (ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ!) !!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19 ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ !!

Διαβάζοντας την ανάρτηση με την καταγγελία και το εισιτήριο εισόδου ασθενούς στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, αμέσως κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Και ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ξετιλυχθεί το κουβάρι των ψευδών στοιχείων για τον Covid-19 !
H δημοσίως αναρτήσασα καταγγέλλει αυτό που όλοι έχουμε καταλάβει.

Το προφίλ της είναι απολύτως πραγματικό, η δε ανάρτηση αυτή αναπαράχθηκε από πολλούς άλλους χρήστες, έχοντας πολύ μεγάλη απήχηση, ούτε δε η βασική ανάρτηση ούτε οι κοινοποιήσεις αυτής, αμφισβητήθηκαν από τα ελληνικά hoaxes.

Καταγγέλλεται ότι άνδρας 58 ετών (με συγκεκριμένα στοιχεία ταυτότητας, όπως διαπιστώνετε, και επομένως πολύ εύκολο για την Εισαγγελία να ερευνήσει την υπόθεση) εισήχθη στο νοσοκομείο “Σωτηρία” λόγω καρκίνου, και όταν ζήτησε να πάρει στα χέρια του το εισιτήριο, διαπίστωσε με οργή ότι ως αιτία εισαγωγής είχε βεβαιωθεί ο Covid-19!!
Η ανάρτηση έχει πολύ επιθετικό περιεχόμενο και έχει γίνει από την κόρη του ασθενή:

“Η απόλυτη αηδία και ψέμα!
Εισαγωγή κάναμε λόγω καρκίνου, βγήκαμε, εξιτήριο δεν πήραμε και διαβάζω ότι μπήκε λόγω Covid-19!
Λυπάμαι γιατί μας δουλεύουν.
Ντροπή, πόσα περιστατικά είναι βαπτισμένα Covid-19;”

ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ !!
Και προσέξτε: Η περίπτωση αυτή δεν είναι από αυτές που ομολόγησε ο κ. Τσιόδρας. Ο λοιμωξιολόγος δήλωσε ότι χρέωναν θανάτους στον κορωνοϊό και ότι “πιστεύει ότι κάνανε καλά”.

Εδώ πρόκειται για την καταγραφή των κρουσμάτων και των νοσηλιών λόγω Covid-19!! Και εν προκειμένω, αυτό λέγεται ΨΕΥΔΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ και διώκεται ποινικά με το άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα. Και διώκεται αυτεπάγγελτα, ώστε την Δευτέρα πρωί θα υποβάλω αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με το αίτημα να ερευνηθεί η καταγγελία αυτή και όλες οι καταγραφές στα εισιτήρια και τα εξιτήρια από όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.
Και αρχής γενομένης από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου “Σωτηρία”, να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και να αποκαλύψουν την ταυτότητα αυτών που έδωσαν την εντολή για τη ψευδή βεβαίωση, μέχρι να φτάσουμε μέχρι πάνω. Και ο νοών νοείτω.
Και τους λόγους για τους οποίους δόθηκε η εντολή αυτή! Και όλο αυτό να απλωθεί σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία.

Είναι τρομακτικά σοβαρό! Το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης, σύμφωνα με την παράγραφο 5, εάν κατατείνει στη βλάβη του Ελληνικού Δημοσίου και η βλάβη υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ, το αδίκημα διώκεται σε βαθμό κακουργήματος με ποινή κάθειρξης έως 20 έτη.
Αλλά και για όλους εμάς τους πολίτες που υποστήκαμε οικονομική βλάβη από το lock down, εφόσον το lock down αυτό στηρίχθηκε ή, σε κάθε περίπτωση, ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ λόγω αλλοιωμένων στοιχείων επί τη βάση παρόμοιων ψευδών βεβαιώσεων σε όλη τη χώρα, μιλάμε για κακουργηματική βεβαίωση σε βάρος όλων των Ελλήνων με απειλούμενη ποινή αυτήν της καθείρξεως έως 10 έτη.

Και είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η διατήρηση του lock down βασίστηκε στον αριθμό των κρουσμάτων. Αν ο αριθμός των κρουσμάτων αυτών είναι ψευδής, μιλάμε για τρομακτικό πράγμα. Άλλωστε, ποιος ο λόγος να μπαίνει ο άλλος στη διαδικασία να βεβαιώνει άλλα αντ' άλλων σε ένα εισιτήριο σε νοσοκομείο, αν δεν υπάρχει η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ;

Και φυσικά, χρεώσαμε και ένα σωρό θανάτους από άλλες αιτίες στον Covid-19, όπως ομολόγησε και ο κ. Τσιόδρας, και έτσι έδεσε το γλυκό της τρομοκράτησής μας. Ώρα είναι να τους το επιστρέψουμε το γλυκό. Πικρό και με δώρο τις χειροπέδες.

Μήπως αυτός εδώ είναι τελικά ο μίτος της Αριάδνης για την ποινικοποίηση όλων όσων έγιναν σε βάρος μας;

Από τη Δευτέρα η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει...
Και θα μάθουμε !!
Οι Έλληνες θα ξυπνήσουν !!
Γιατί, ξέρετε ποιο είναι το λάθος τους;
Ότι το παρακάνανε!!
Τάισαν τον κόσμο τόσο πια κουτόχορτο, που στο τέλος θα το ξεράσει. Και θα δει την πραγματικότητα...
Ξεχάστε τα βαρύγδουπα, το άρθρο 120 του Συντάγματος και τις εσχάτες προδοσίες, που δεν οδηγούν πουθενά !
Άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα ! Από αυτό θα το βρούν !!
Τον Αλ Καπόνε, άλλωστε, δεν τον τσάκωσαν για τις δολοφονίες.
Αλλά για φοροδιαφυγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση