GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ» (στο προεδρικό) μεταξύ Βελόπουλου και Γιάννας Αγγελοπούλου...

Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους η αιφνίδια συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με την πρόεδ...

Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους η αιφνίδια συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με την πρόεδρο της επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου. Συνάντηση που παρέπεμπε περισσότερο σε «ενέδρα», την οποία είχε «στήσει« η κυρία Αγγελοπούλου στον γνωστό πολιτικό αρχηγό, αφού όπως αποδείχτηκε από τον διάλογο, παρά τις εκκλήσεις της για συνάντηση μαζί του, ο τελευταίος της έκλεινε την πόρτα.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος όποιος έχει ασκήσει σκληρότατη κριτική στα πεπραγμένα της αμφιλεγόμενής αυτής επιτροπής που έχει αναλάβει τον εορτασμό των 200 χρονών από την εθνεγερσία, κατευθυνόταν στο κιόσκι όπου θα γινόταν η συνάντηση μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και εκεί είδε την πρόεδρο του Ελλάδα 2021 να τον περιμένει και να τον πλησιάζει αμέσως.

«Πρόεδρε, θέλω να με δεχτείς. Θέλω να συναντηθούμε. Πρέπει να με δεχτείς έστω και για λίγο. Έστω και για μια φορά» φέρεται να είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Κυριάκο Βελόπουλο. «Γιατί δεν με δέχεσαι;» συμπλήρωσε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αντί απάντησης, προτίμησε να της ρίξει ένα παγωμένο βλέμμα, που όπως μας είπαν οι παρευρισκόμενοι, τα έλεγε όλα. Μάλλον αυτή η συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου συνειδητοποίησε πως υπάρχουν και πολιτικοί που λένε και κανένα όχι. Ακόμα και στην Γιάννα Αγγελοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση