GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελόπουλος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: Ομονοούντες οι Έλληνες κερδίζουν και το πιο ισχυρό τείχος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο στο ...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή. "Καλώς τον συνονόματο δεν κάνουμε χειραψίες", είπε ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

"Θέλω να πω κάτι σοβαρό", είπε ο κ. Βελόπουλος ενώ συμφώνησε στο ζήτημα των χειραψιών. "Καλημέρα για μένα είναι η ρήση του Αντισθένη, Ομονοούντες οι Έλληνες κερδίζουν και το πιο ισχυρό τείχος", είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

"Βλέπω καλή διάθεση συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων", απάντησε ο πρωθυπουργός.

Αναμένοντας τον κ. Βελόπουλο ο πρωθυπουργός συζητώντας με δημοσιογράφους προανήγγειλε ότι στις 6 Αυγούστου θα επισκεφθεί την Χάλκη προκειμένου να εγκαινιάσει το Κέντρο Υγείας του νησιού.

Τι δήλωσε κατά την έξοδό του ο Κυριάκος Βελόπουλος

«Να βυθιστεί όποιο τουρκικό πλοίο παραβιάσει την ελληνική υφαλοκρηπίδα», ζήτησε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος τονίζοντας πως κατά την άποψη του κόμματός του, είναι αιτία πολέμου, το ενδεχόμενο παραβίασης της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Ο ίδιος δήλωσε πως η Ελληνική Λύση ζητεί εθνική ομοψυχία, τόνισε την ανάγκη να «συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να καθοριστούν οι κόκκινες γραμμές της χώρας», ενώ ζήτησε να συνεδριάσει και το ΚΥΣΕΑ ώστε να «καθοριστούν οι κανόνες εμπλοκής». Ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε πως ζήτησε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην πραγματοποιηθεί η αυριανή εκδήλωση στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα ζήτησε επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία ώστε να «χτυπηθεί η οικονομία της», ενώ ζήτησε να κλείσουν οι βάσεις των ΗΠΑ στη χώρα μας εάν «οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να βάζουν πλάτες στην Τουρκία»…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση