GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στον Πανιώνιο: Πέθανε ο Θανάσης Ιντζόγλου

Στο πένθος βυθίστηκε ο Πανιώνιος, ο οποίος θρηνεί την απώλεια του Θανάση Ιντζόγλου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο Θανάσ...

Στο πένθος βυθίστηκε ο Πανιώνιος, ο οποίος θρηνεί την απώλεια του Θανάση Ιντζόγλου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο Θανάσης Ιντζόγλου ήταν παίκτης των Νεοσμυρνιωτών από το 1962 έως το 1976, ενώ αγωνίστηκε στη Χαλκηδόνα και την Κόρινθο. Ήταν στέλεχος της πιθανότατα καλύτερης ομάδας των Νεοσμυρνιωτών, αυτής του 1970-71, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 83 βαθμούς.

Επίσης, ήταν στην ομάδα που κατέκτησε το βαλκανικό Κύπελλο το 1971, όπως και την πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης την ίδια χρονιά.

«Καλό ταξίδι μεγάλε Θανάση, το άστρο σου θα λάμπει πάντα, οδηγός όλων εκείνων που επιλέγουν τον Πανιώνιο ως ομάδα για τα ιδανικά και τις αξίες της», αναφέρουν οι «Πάνθηρες» σε ανακοίνωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση