GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά στην Κορινθία: Εκκενώθηκαν οικισμοί και κατασκήνωση - Κοντά στο στρατόπεδο οι φλόγες

ε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς, που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι...

ε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς, που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση στις Κεχριές Κορινθίας.

Ήδη εκκενώθηκαν δύο οικισμοί, η Siemens και το Γαλατάκι, ενώ σύμφωνα με το korinthostv.gr εκκενώθηκε και πολιτική και στρατιωτική κατασκήνωση. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του Στρατού και εντός του χώρου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ενισχύονται οι δυνάμεις που επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο. Συνολικά κινητοποιήθηκαν 77 πυροσβέστες με 26 οχήματα, τέσσερις ομάδες πεζοπόρου τμήματος, το ΜΕΤΠΕ, ενώ από αέρος συνδράμουν πέντε ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ. Το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση