GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε με το πλυντήριο

Μόλις τελειώσατε με τα πλυντήρια που έπλυναν τα λερωμένα ρούχα της εβδομάδας που πέρασε. Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε γεμάτοι ανακούφιση, ...

Μόλις τελειώσατε με τα πλυντήρια που έπλυναν τα λερωμένα ρούχα της εβδομάδας που πέρασε. Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε γεμάτοι ανακούφιση, πριν όμως καθίσετε στον καναπέ σας με ικανοποίηση που φέρατε εις πέρας την δύσκολη αποστολή, υπάρχει κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου: να αποφύγετε το Νο1 λάθος που κάνουν οι περισσότεροι με το πλυντήριο.
Όταν η πόρτα του πλυντηρίου κλείνει μετά την λειτουργία του, σύμφωνα με το spirossoulis.com, παγιδεύεται υγρασία στο εσωτερικό του κάδου.
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε με το πλυντήριο σας είναι να κλείνετε την πόρτα αφού έχετε τελειώσει με το πλύσιμο των ρούχων. Ο λόγος είναι απλός: όταν η πόρτα του πλυντηρίου κλείνει μετά την λειτουργία του, παγιδεύεται υγρασία στο εσωτερικό του κάδου. Αυτό αφενός δημιουργεί μούχλα στο πλυντήριο και αφετέρου βοηθάει τα βακτήρια να αναπτυχθούν… και μαντέψτε πού πάνε: στα ρούχα που θα βάλετε στην επόμενη πλύση!
Με το να αφήνετε την πόρτα ανοιχτή, βοηθάτε να υπάρξει ελεύθερη κυκλοφορία αέρα στο εσωτερικό του κάδου σας και έτσι το πλυντήριό σας να στεγνώσει φυσικά. Μειώνετε, λοιπόν, τις πιθανότητες για να αναπτυχθούν βακτήρια και άσχημες μυρωδιές στο εσωτερικό του πλυντηρίου.
Με το να αφήνετε την πόρτα ανοιχτή, βοηθάτε να υπάρξει ελεύθερη κυκλοφορία αέρα στο εσωτερικό του κάδου σας.
Ένας ακόμα λόγος για να αφήνετε την πόρτα ανοιχτή, είναι πως ένας καθαρός κάδος ο οποίος έχει στεγνώσει εντελώς, θα βοηθήσει να μυρίζουν τα ρούχα σας πιο όμορφα στην επόμενη πλύση, κρατώντας μόνο τις μυρωδιές του απορρυπαντικού και του μαλακτικού. Τέλος, ένας ανοιχτός κάδος δίνει το σήμα πως το πλυντήριο είναι ελεύθερο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον.
Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα τελειώσει το πλυντήριό σας, θυμηθείτε να αφήσετε την πόρτα ανοιχτή, ώστε να έχετε τα πιο καθαρά και φρεσκοπλυμένα ρούχα, χωρίς βακτήρια και άσχημες μυρωδιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση