GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ η δολοφονία στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία που σημειώθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο σε καφετέρια στο Περιστέρι που είναι ιδιοκτησίας του η...

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία που σημειώθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο σε καφετέρια στο Περιστέρι που είναι ιδιοκτησίας του ηθοποιού, Μάνου Παπαγιάννη έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open. Πρόκειται για το έγκλημα που εξιχνιάστηκε πριν από λίγες μέρες από την ΕΛ.ΑΣ. και όπως αποδείχθηκε, το θύμα ευθυνόταν για τη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι. Ουσιαστικά, η δολοφονία του Κούρδου ήταν μία πράξη αντεκδίκησης.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο δράστης την ώρα που μπαίνει οπλισμένος στην καφετέρια και στη συνέχεια πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κούρδο. Αμέσως μετά την πράξη του, αντί να εξαφανιστεί, παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου του.

Στη συνέχεια και ενώ το κοντάκι του όπλου έχει σπάσει και η γεμιστήρα έχει πέσει κάτω, σπεύδει να εξαφανιστεί. Όμως, όλες του οι κινήσεις καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας και σχεδόν έναν χρόνο μετά οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών έφτασαν στην ταυτότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση