GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μύκονος: Νέο κρούσμα κορονοϊού

Μετά τα 2 θετικά κρούσματα που είχαν εντοπιστεί το Χειμώνα στη Μύκονο, ένα ακόμα κρούσμα ανακοίνωσε η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπ...

Μετά τα 2 θετικά κρούσματα που είχαν εντοπιστεί το Χειμώνα στη Μύκονο, ένα ακόμα κρούσμα ανακοίνωσε η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, του Κέντρου Υγείας Μυκόνου κα. Ντίνα Σαμψούνη.

Διαβάστε την ανακοίνωση την οποία απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ:

Προσήλθε στο Κ.Υ. Μυκόνου σήμερα 15/7, ασθενής ετών 73, με θετικό τεστ COVID-19, διεγνωσμένο από τον έλεγχο που πραγματοποιείται στις πύλες εισόδου της χώρας.

Εκτιμήθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας και πραγματοποιήθηκε κλινική εξέταση και εργαστηριακός έλεγχος. Ο ασθενής νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISO BOX του Κ.Υ. και του έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής, το Κέντρο Υγείας ακολουθεί πιστά και υποδειγματικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, στην διαχείριση των ασθενών όπως και στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση