GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοχοΐδης από Μύκονο: Αυστηροί έλεγχοι σε μπαρ και βίλες - Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε το νησί υγιές

Στη Μύκονο βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να ενημερωθεί για τους ελέγχο...

Στη Μύκονο βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να ενημερωθεί για τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό στα κλαμπ, τα μπαρ και τα beach bar του νησιού. Ο κ. Χρυσοχοΐδης έδωσε οδηγίες να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι για να μην ξαναδούμε εικόνες με φαινόμενα συνωστισμού σε μπαρ. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, όπως αναφέρει το mykonosdaily.gr, εμφανίστηκε αποφασισμένος να αλλάξει τα δεδομένα των τελευταίων ετών στο νησί της Μυκόνου και να επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας, στη σημερινή σύσκεψη του με τον Κωνσταντίνο Κουκά και με φορείς. Στις καταγγελίες για τα πριβέ πάρτι σε βίλες του νησιού, είπε ότι πρέπει να ληφθεί μέριμνα, ειδικά καθώς συγκεντρώνονται 100-200 άτομα σε κάθε βίλα.




Αναφέρθηκε στην ίδρυση της Υποδιεύθυνσης που θα δημιουργηθεί και στους στόχους που έχει θέσει για την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας, του περιορισμού και τις εξάλειψης της παραβατικότητας και εγκληματικότητας. Παράλληλα κατέστησε σαφές ότι η Μύκονος δεν είναι προορισμός που θα έρχεται εδώ ο καθένας και θα εγκληματεί και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια που αφορά ολόκληρο το νησί.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στη φετινή χρονιά λόγω του κορονοϊού, και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει τόσο η Μύκονος όσο και η Ελλάδα ασφαλής προορισμός, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες ασφαλείας. Ο υπουργός τόνισε ότι θα ξεκινήσει η επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων στα σπίτια. "Θα τηρήσουμε με αυστηρότητα και σεβασμό τα όσα λένε οι επιστήμονες και τους νόμους της κυβέρνησης. Είμαστε αποφασισμένοι. Απευθύνω στους Μυκονιάτες και τους επιχειρηματίες μήνυμα αποφασιστικότητας ότι θα κρατήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο το νησί υγιές και ασφαλές" σημείωσε.
"Οι αυστηροί έλεγχοι συνεχίζονται. Θα ξαναέρθουμε σύντομα για να εποπτεύσουμε τα μέτρα" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση