GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Μίλησε για διαμοιρασμό των ενεργειακών κοιτασμάτων της Μεσογείου - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ο Ερντογάν συνεχίζει και την αναθεωρητική του ατζέντα για την περιοχή. Σε συνέντευξή του στο...

Μετά τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ο Ερντογάν συνεχίζει και την αναθεωρητική του ατζέντα για την περιοχή. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Kriter" επαναφέρει την θέση της Άγκυρας για διαμοιρασμό των ενεργειακών κοιτασμάτων της Μεσογείου.
Έχοντας πραγματοποιήσει έναν από τους νεοοθωμανικούς του στόχους που ήταν η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, βάζοντας ένα ακόμα λιθαράκι στην ταφόπλακα του κοσμικού χαρακτήρα της Τουρκίας, ο Σουλτάνος Ερντογάν προχωρά την αναθεωρητική του ατζέντα εμμένοντας στον διαμοιρασμό των ενεργειακών κοιτασμάτων της Μεσογείου.
«Το λέω ξεκάθαρα. Δεν επιθυμούμε ένταση στη Μεσόγειο, η οποία υπήρξε ιστορικά λίκνο για διαφορετικούς πολιτισμούς. Αντιθέτως, πιστεύουμε ότι οι πόροι υδρογονανθράκων που πιστεύεται ότι υπάρχουν εκεί είναι μια ευκαιρία για ολόκληρη την περιοχή. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε προσφορά βασίζεται στη συνεργασία και τη δίκαιη κατανομή. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους βάσει αυτών των αρχών», δηλώνει ο Τούρκος Πρόεδρος.
Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση