GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας για δηλώσεις Τσίπρα: Κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια - Τι σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι

Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από την Ζάκυνθο στην Κυβέρνηση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού απάντ...

Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από την Ζάκυνθο στην Κυβέρνηση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού απάντησε μέσω social media ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Την ώρα που όλοι μαζί αντιμετωπίσαμε με πρωτοφανή επιτυχία, παγκοσμίως αναγνωρισμένη, την κρίση του κορονοϊού... Την ώρα που όλοι μαζί συνεχίζουμε την κοινή προσπάθεια... ο κ. Τσίπρας βλέπει «έλλειμμα ηγεσίας και ερασιτεχνισμό». Κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Κικίλιας.

Τις δηλώσεις του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχολίασαν και κυβερνητικοί κύκλοι που ανέφεραν ότι «ο κ. Τσίπρας, ας φροντίσει στις μακρές διακοπές που έχει ξεκινήσει, να ενημερώνεται στοιχειωδώς για το τι συμβαίνει στη χώρα. Για το ποιες συσκέψεις γίνονται, τι χαρακτήρα έχουν, ποιες αποφάσεις λαμβάνονται». Και συμπλήρωναν πως «αν το φρόντιζε, θα γνώριζε ότι σε μια σύσκεψη με αποκλειστικό αντικείμενο την αυστηροποίηση των ελέγχων, παρίστανται οι προϊστάμενοι των κάθε είδους ελεγκτικών μηχανισμών και ότι δεν ελήφθη καμία απόφαση από αυτές που αναφέρει. Ας το δει τουλάχιστον για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Αυτά και καλή ξεκούραση!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση