GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρικιαστικό έγκλημα στη Νέα Χαλκηδόνα: Τον σκότωσαν, τον τεμάχισαν και πέταξαν το πτώμα στα σκουπίδια

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου θα αναβιώσει ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Πρόκειτα...

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου θα αναβιώσει ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Πρόκειται για την υπόθεση δολοφονίας και τον τεμαχισμό ενός Βούλγαρου διερμηνέα που έγινε τον Φεβρουάριο του 2016 στη Νέα Χαλκηδόνα.

Σε πρώτο βαθμό έχει επιβληθεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης στη σύντροφο του διερμηνέα η οποία είναι βουλγαρικής καταγωγής. Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά για το συγκεκριμένο έγκλημα κατηγορείται και ο γιος της συντρόφου του θύματος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού.

Το θύμα δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από ρόπαλο, με αποτέλεσμα να του προκληθούν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες οδήγησαν στον θάνατό του. Στο σχετικό παραπεμπτικό βούλευμα επισημαίνεται ότι οι δράστες προέβησαν στον αποκεφαλισμό και τον τεμαχισμό της σορού του θύματος, τοποθέτησαν τα κομμάτια σε σακούλες σκουπιδιών και τα πέταξαν σε κάδο απορριμάτων.

Η σύντροφος του διερμηνέα έχει ρίξει την ευθύνη για τη δολοφονία σε τρίτο πρόσωπο λέγοντας ότι του έδωσε 1.000 ευρώ ζητώντας του να σκοτώσει τον σύντροφό της καθώς “της τρώει τα λεφτά, τη μαλώνει, έχει βρει άλλη γυναίκα και θέλει να την παρατήσει”. Εκείνος υποστηρίζει ότι δεν σκότωσε το θύμα αλλά πως τη βοήθησε να εξαφανίσουν το πτώμα.

“Έπαθα σοκ. Είδα τον τοίχο στο σαλόνι με αίματα. Αυτός ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ. Είχε αίματα στο κεφάλι. Δίπλα από τον καναπέ, στον τοίχο, είχε ένα μεγάλο ξύλο με αίματα. Τον τραβήξαμε και τον πήγαμε στην τουαλέτα. Πριν τον τραβήξουμε είχα βάλει γάντια. Αυτή μου τα είχε φέρει... Τον βάλαμε στη μπανιέρα. Μετά αρχίσαμε να καθαρίζουμε τους τοίχους στο σαλόνι που είχαν αίμα με νερό, χλωρίνες και πανιά. Μου ζήτησε να βάψουμε τους τοίχους όμως εγώ είπα όχι... Αυτή μου είπε να τον κόψουμε κομμάτια”, υποστήριξε.

Όπως τονίζουν οι δικαστές, πριν από τη δολοφονία “οι σχέσεις της γυναίκας και του θύματος ήταν ιδιαίτερα τεταμένες, δεδομένου ότι το θύμα είχε συνάψει σχέση με νεαρή γυναίκα που κατοικούσε στη Βουλγαρία και σκόπευε να εγκατασταθεί μόνιμα εκεί για να λειτουργήσει καφενείο. Για τον λόγο αυτό, αφενός έλειπε συχνά κάνοντας ταξίδια στη Βουλγαρία, αφετέρου δεν συμμετείχε πλέον στην πληρωμή του μισθώματος όπου διέμεναν και αποταμίευε όσα χρήματα αποκόμιζε από την εργασία του”.

Η σύντροφος του θύματος μετά το έγκλημα έστελνε γραπτά μηνύματα στη μητέρα του, ενημερώνοντάς την ότι δήθεν έπρεπε να διαφύγει στο εξωτερικό, γιατί είχε ληστέψει κάτι Κούρδους και για τον λόγο αυτό έπρεπε να ξεφορτωθεί το αυτοκίνητό του. Με αυτόν τον τρόπο έπεισε τη μητέρα του θύματος πως ο γιος της θα “αγόραζε” το αυτοκίνητό του, αφού πρώτα θα συναντιόταν στη Θεσσαλονίκη και θα το μετέφερε στη Βουλγαρία. Η ετεροθαλής αδελφή του θύματος επικοινώνησε με τον νεαρό και ζήτησε να μάθει εάν έχει συναντήσει τον Βούλγαρο διερμηνέα. Εκείνος της απάντησε θετικά, αν και ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Από μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας παρά τους ισχυρισμούς της μητέρας του προέκυψε ότι ο γιος βρισκόταν στην Ελλάδα όταν διαπράχθηκε το έγκλημα.

Μαζί με τον γιο της συντρόφου του διερμηνέα στο εδώλιο θα καθίσει και άλλη μία γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση