GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε πυρ επειδή του είχαν βάλει λιγότερα... υλικά στην πίτσα

Ένας άνδρας από το Άρκανσας άνοιξε πυρ από την μπροστινή τζαμαρία μιας πιτσαρίας έπειτα από καβγά που είχε με υπάλληλο επειδή δεν του...

Ένας άνδρας από το Άρκανσας άνοιξε πυρ από την μπροστινή τζαμαρία μιας πιτσαρίας έπειτα από καβγά που είχε με υπάλληλο επειδή δεν του είχαν βάλει επαρκή υλικά στην πίτσα του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Michael Brown συνελήφθη την Δευτέρα λόγω της επίθεσης στο κατάστημα.

Η εργαζόμενη στην Pie Five, Eboni Smith δήλωσε ότι Brown εκνευρίστηκε μαζί της επειδή θεώρησε ότι ήταν λίγα τα υλικά πάνω στην πίτσα του, εκείνη κάλεσε τον υπεύθυνο του καταστήματος και έδωσε το τηλέφωνο στον πελάτη. Τότε εκείνος πέταξε το τηλέφωνο στο πρόσωπο της υπαλλήλου. Ένας άλλος υπάλληλος του ζήτησε να φύγει και τότε άρχισε να φωνάζει και πήγε στο αυτοκίνητό του.

Όμως επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο. Αν και οι υπάλληλοι πρόλαβαν και κλείδωσαν την πόρτα, εκείνος άρχισε να πυροβολεί την τζαμαρία. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Έπειτα από ώρα παραδόθηκε στην αστυνομία και στην ανάκριση είπε ότι εκνευρίστηκε για την ποσότητα του φαγητού που έλαβε. Παραδέχθηκε ότι πήρε το όπλο και πυροβόλησε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση