GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύκλωμα εκβιαστών: Φωτογραφίες με ημιαυτόματα και απειλητικά μηνύματα - ΒΙΝΤΕΟ

Μηνύματα σε πρώην συνεργούς του, που εγκατέλειψαν τη συμμορία, αλλά και σε αντίπαλες ομάδες έστελνε μέσω του προσωπικού του λογαριασμ...

Μηνύματα σε πρώην συνεργούς του, που εγκατέλειψαν τη συμμορία, αλλά και σε αντίπαλες ομάδες έστελνε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο φερόμενος ως αρχηγός της μεγάλης σπείρας των εκβιαστών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ, φωτογραφιζόταν με άνεση κρατώντας ημιαυτόματο όπλο που βρίσκει κανείς στη μαύρη αγορά, ενώ στις τηλεφωνικές του συνομιλίες, που έχουν καταγραφεί και περιλαμβάνονται στη δικογραφία, απειλεί με ωμό και άγριο τρόπο.

Όπως διαπιστώθηκε ενεργό ρόλο στην οργάνωση είχε ένας αστυνομικός, ο οποίος εκτός από τον ρόλο του φύλακα που αναλάμβανε σε κατάστημα της συμμορίας, φρόντιζε να τακτοποιεί και ό,τι πρόβλημα αντιμετώπιζαν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που πλήρωναν με τον μήνα τη συμμορία. Σε μία από τις περιπτώσεις ανέλαβε να τακτοποιήσει το πρόστιμο για τον αντικαπνιστικό νόμο που είχε επιβληθεί κατάστημα.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση