GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαφάνιση Μαντλίν: Κρυμμένο υπόγειο κάτω από το οικόπεδο στο Ανόβερο - Συγκλονιστικές εξελίξεις

Ένα υπόγειο κρυμμένο στο χωράφι κοντά στο Ανόβερο βρήκε η γερμανική αστυνομία όπου σκάβει από χθες, αναζητώντας στοιχεία για μια υπόθ...

Ένα υπόγειο κρυμμένο στο χωράφι κοντά στο Ανόβερο βρήκε η γερμανική αστυνομία όπου σκάβει από χθες, αναζητώντας στοιχεία για μια υπόθεση που, σύμφωνα με τις εισαγγελικές Αρχές, συνδέεται με την εξαφάνιση της Μαντλίν από την Πράια ντα Λουζ, το 2007.

Το χωράφι στο προάστιο Ζέελτσε του Ανόβερο απέχει περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από την πόλη Μπράουνσβαϊχ, όπου κατοικούσε ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 3χρονης, Κρίστιαν Μπρίνκερ, Η αστυνομία που σκάβει το οικόπεδο ανακάλυψε το υπόγειο στα θεμέλια ενός κατεδαφισμένου κτιρίου, εδώ και χρόνια, αφού αφαίρεσε πλάκες δομικών υλικών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail. Πρώην γείτονας του Μπρίκνερ υποστηρίζει ότι ο Γερμανός παιδόφιλος ζούσε στον λαχανόκηπο το 2007, το έτος εξαφάνισης της Μαντλίν, και πως τα οικοδομήματα στο οικόπεδο κατεδαφίστηκαν το 2008. Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία έχοντας μαζί τους κομπιούτερ εξελιγμένης τεχνολογίας αλλά και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που αναζητούν ενδεχομένως κάποιο πτώμα. Η έρευνα στο οικόπεδο συνεχίζεται για δεύτερη μέρα.

Τον προηγούμενο μήνα ένας πρώην φίλος του Μπρίκνερ φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ύποπτος του είχε πει ότι είχε υπόγειο σε διαφορετική έκταση, το οποίο ήθελε να επενδύσει με μεταλλικά τοιχώματα σαν του Τζόσεφ Φριτσλ, του Αυστριακού που κρατούσε αιχμάλωτη την κόρη του για 24 χρόνια και απέκτησε μαζί της εφτά παιδιά. Πάντως, ο γείτονας του Μπρίκνερ, μιλώντας στη MailOnline, είπε: "Ο Μπρίκνερ είχε έναν κήπο δίπλα στον δικό μου. Ζούσε το 2007 εκεί και έφυγε μέσα σ' έναν χρόνο. Μου είπε ότι δεν είχε εγγραφεί στις Αρχές, κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν εκεί. Ποτέ δεν έκανε κηπουρική, δεν είχε φυτέψει τίποτα ούτε είχε φυτρώσει κάτι. Απλώς καθόταν κι έπινε μπίρες. Εκείνη την εποχή ήταν ένα κτίσμα στον κήπο. Ήταν μια μικρή ξύλινη δομή με ένα δωμάτιο για να κρατά εργαλεία και άλλα πράγματα αλλά είχε κουζίνα. Δεν ήταν σπίτι, αλλά κάτι σαν υπόστεγο. Αλλά είχε ένα κελάρι και από κάτω είχε θεμέλια. Το κτίσμα κατεδαφίστηκε το 2008". Σημείωσε ότι το οικόπεδο ανήκε σε άλλον προτού περάσει στον Γερμανό παιδόφιλο ο οποίος εξαφανίστηκε το 2008 και δεν τον ξαναείδε. Μερικές φορές ήταν μαζί του μια νεαρή γυναίκα ενώ ο άνδρας είπε ότι ο Μπρίκνερ είχε και δύο σκυλιά που ήταν αρκετά ενοχλητικά καθώς έμπαιναν στον κήπο του και τον βρώμιζαν. Του έλεγε ότι του άρεσε η νότια Ευρώπη λόγω του ζεστού καιρού και θα επέστρεφε εκεί. Επίσης, ο πρώην γείτονας είπε ότι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση Μαντλίν Μακάν είχε και ένα βαν VW Transporter, που το είχε παρκαρισμένο στο οικόπεδο και ζούσε στο όχημα.

Στο οικόπεδο ερευνούν περίπου 100 αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Έχουν στήσει σκηνή κρύβοντας την ακριβή φύση των ερευνών αλλά και ένα φαρδύ συρματόπλεγμα γύρω από το οικόπεδο. Ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Ανόβερο έχει αναγνωριστεί ως η τελευταία γνωστή διεύθυνση του Μπρίκνερ στην πόλη, και τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι μπορεί να ζούσε στο οικόπεδο. Οι γερμανικές Αρχές έχουν δώσει λίγες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα στο οικόπεδο. Ο δικηγόρος του είπε στην Bild ότι δεν μπορεί να σχολιάσει την αστυνομική επιχείρηση. Ερωτώμενος γιατί ερευνάται το οικόπεδο είπε "πιστεύω σύντομα θα μάθουμε τον λόγο". Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ΗΑΖ, οι ντετέκτιβ βρήκαν και ερεύνησαν το κελάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση