GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ με τις μάσκες...

Omikron.gr    «Θα χρειαστεί να μάθουμε να ζούμε με τη χρήση μάσκας» τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχε...

Omikron.gr  

«Θα χρειαστεί να μάθουμε να ζούμε με τη χρήση μάσκας» τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μέτοχος με 5% στην Larisa Face Cover (LFC), που παράγει χειρουργικές μάσκες μίας χρήσης, στην οποία ελέγχουν από 47,5% ο ιδιοκτήτης της Lariplast Γιάννης Τσερέπας και ο Αχιλλέας Νταβέλης της Animus, είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος της Chipita.

Η βιομηχανία από τη Λάρισα, που ιδρύθηκε στις 26 Μαρτίου, δηλαδή εν μέσω της πανδημίας και υλοποιεί επένδυση 11,5 εκατ. ευρώ, μέσα στον Αύγουστο θα πενταπλασιάσει την παραγωγή της, δηλαδή θα παράγει μηνιαίως 60 εκατομμύρια μάσκες μιας χρήσης, ή 2 εκατ. την ημέρα, από 500.000 μάσκες ημερησίως που είναι η σήμερα η παραγωγή της.

Εκτός όμως από την παραγωγή μασκών η LFC, όπως λέει στο Capital.gr ο κ. Τσερέπας, μπαίνει και στην παραγωγή της πρώτης ύλης, δηλαδή γίνεται η πρώτη πανευρωπαϊκά καθετοποιημένη μονάδα στο είδος της.

Σήμερα την πρώτη ύλη, το μελ μπλόν, -πρόκειται για το υλικό που χρησιμοποιείται και στις βρεφικές πάνες και στις σερβιέτες- την προμηθεύεται από παραγωγούς της Ευρώπης και κυρίως από την Ιταλία ενώ μέσα στον Αύγουστο θα ξεκινήσει η παραγωγή σε νέα μονάδα στη ΒΙΠΕ Λάρισας.
Αν νομίζεται ότι είναι προσωρινό μέτρο για το καλό σας 😂😂😂😂αυταπατάστε.
Πηγή: Vicky Lv(fb)
-$@vior-

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση