GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Γεννηματά στην κυβέρνηση για τον κορονοϊό: Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν

Δριμεία επίθεση στην Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στη δεύτερη φάση εξαπέλυσε από τη Δράμα, όπου επισκέφθηκε τη Δευτέρ...

Δριμεία επίθεση στην Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στη δεύτερη φάση εξαπέλυσε από τη Δράμα, όπου επισκέφθηκε τη Δευτέρα και είχε διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της πόλης, η Φώφη Γεννηματά. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, όμως, άσκησε κριτική και στην οικονομική πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση.

Κατά την επίσκεψη της στην πόλη, λοιπόν, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως «είχα επισημάνει τον κίνδυνο από το σήμα χαλαρότητας που εξέπεμψε η κυβέρνηση σε σχέση με τον κορονοϊό στη δεύτερη φάση. Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν» για να συμπληρώσει πως «οι ευθύνες επίσης της κυβέρνησης και για την κακή προετοιμασία για τον τουρισμό είναι μεγάλες».

Όσον αφορά τα οικονομικά πήρε η Κυβέρνηση, η κα. Γεννηματά υποστήριξε ότι «τα ανεπαρκή και καθυστερημένα μέτρα της Κυβέρνησης, δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της κρίσης. Οι εργαζόμενοι, οι επιχειρήσεις, οι αγρότες, οι πολίτες δοκιμάζονται. Τώρα πριν είναι αργά, οφείλουν να αλλάξουν ρότα. Οι προτάσεις μας ισχύουν και προσφέρουν λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση