GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη - "Δεν θα είμαστε ξανά μαζί"

Για τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί με τον γνωστό ...

Για τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή.
«Θέλω να σας πω ότι ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, τα οποία δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή. Και τώρα υπάρχει κάτω από μια άλλη μορφή γιατί η οικογένειά μας παραμένει. Αλλά δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό, το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό που θα ήθελα όμως, να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία είναι ότι όχι δεν είμαστε ξανά μαζί και ούτε θα είμαστε ξανά μαζί» ανέφερε η παρουσιάστρια.
«Ό,τι μπορεί να βλέπετε σε paparazzi, έχει να κάνει με την πολλή σημαντική προσπάθεια που γίνεται να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μια νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται γι’ αυτά τα δύο παιδιά για τα οποία είμαστε γονείς. Και προσπαθούμε να είμαστε όσο καλύτεροι γονείς γίνεται. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα κάποιες πολύ σημαντικές μάχες. Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε και το αισθάνεστε ειδικά όσοι έχετε βρεθεί στη δική μου θέση. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σημαντικό να βάζεις προτεραιότητες. Να αφήνεις τα δικά σου προσωπικά συναισθήματα, θυμούς ή πικρία που μπορείς να κρύβεις, στην άκρη γιατί ένας χωρισμός τα περιέχει αυτά, και να μπορέσεις να είσαι με τον πατέρα των παιδιών σου όσο καλύτερα μπορείς» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, σε βιντεάκι που ανέβασε στο κανάλι της στο youtube.
Η παρουσιάστρια απάντησε και στην εξής ερώτηση: «Θα είστε ξανά μαζί;». «Όχι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο Ας βγάλουμε όμως αυτό το θέμα από το τραπέζι και ας μην το συζητάμε κάθε φορά που μας βλέπετε μαζί. Θα μας βλέπετε συχνά μαζί. Έχουμε δύο παιδιά και ελπίζω ότι θα μας βλέπετε μαζί πολύ συχνά», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση