GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειρήνη Κολλιδά: Αποκάλυψε πώς είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ειρήνη Κολλιδά αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ένας άνδρας ώστε να τον καθιστά τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη. “Η αλήθε...

Η Ειρήνη Κολλιδά αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ένας άνδρας ώστε να τον καθιστά τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη.
“Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό είμαι πάρα πολύ καλά μόνη μου. Δεν έχω καμία αναζήτηση και μάλιστα αυτό το συζητάω με φίλες και φίλους μου και ως προς το μέλλον μου ότι δεν με απασχολεί πολύ αν δεν βρω αυτό που ακριβώς θέλω”, είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Κολλιδά, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι.
“Είμαι λίγο της παράδοσης και των παραδοσιακών ανδρών όπου γνωρίζουν τη γυναίκα κατ' ιδίαν και της την πέφτουν βλέποντάς την στα μάτια και όχι μέσα από ένα κινητό. Ο ιδανικός άνδρας πρέπει να είναι παραδοσιακός, αρσενικό, να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει κάτι από τα παλιά καλά που θυμάμαι από τον μπαμπά μου”, πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση