GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Οι τρεις ηθοποιοί που φεύγουν από τη σειρά

Ανανεωμένη και γεμάτη νέες ιστορίες πρόκειται να επιστρέψει από Σεπτέμβριο η σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες που ξεχώρισε την περασμένη σε...

Ανανεωμένη και γεμάτη νέες ιστορίες πρόκειται να επιστρέψει από Σεπτέμβριο η σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες που ξεχώρισε την περασμένη σεζόν. Και ενώ οι περισσότεροι πρωταγωνιστές προετοιμάζονται για τον δεύτερο κύκλο, υπάρχουν και εκείνοι που θα δουν τους ρόλους τους να ολοκληρώνονται στα πρώτα επεισόδια.
Πολύς λόγος έχει γίνει για τον Γιάννη Στάνκογλου και τον ρόλο του Θωμά Κυπραίου. Σύμφωνα με το «TV o’clock» ο γνωστός ηθοποιός θα παραμείνει στο cast για ακόμα λίγα επεισόδια προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά ο ρόλος του. Έτσι περίπου στο επεισόδιο 150 θα μας αποχαιρετήσει.
Ακόμα ένα πρόσωπο που θα δούμε να αποχωρεί από τη σειρά είναι η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου», από την αρχή είχε συμφωνήσει με την παραγωγή να βρίσκεται σε όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου, μιας και ο ρόλος της δεν μπορεί να συνεχιστεί τη δεύτερη σεζόν.
Τέλος, όπως όλα δείχνουν, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, που υποδύεται τον Κλεομένη, δεν θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την Πηνελόπη, καθώς πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση