GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σούπερ Σάββατο" στη Βρετανία: "Πλημμύρισαν" οι παμπ την πρώτη νύχτα άρσης των μέτρων- ΒΙΝΤΕΟ

"Σούπερ Σάββατο" ήταν αυτό για τους Βρετανούς καθώς άνοιξαν τα μπαρ μετά από 3 μήνες καραντίνας λόγω του κορονοϊού. Όπως ήταν α...

"Σούπερ Σάββατο" ήταν αυτό για τους Βρετανούς καθώς άνοιξαν τα μπαρ μετά από 3 μήνες καραντίνας λόγω του κορονοϊού. Όπως ήταν αναμενόμενο χιλιάδες Βρετανοί συνέρρευσαν σε εστιατόρια, παμπ και μπαρ προκειμένου να διασκεδάσουν.
Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έχει καλέσει τους πολίτες να "απολαύσουν το καλοκαίρι με ασφάλεια".
Δείτε το βίντεο της Sun

Ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ δήλωσε ικανοποιημένος από την κατάσταση που παρατηρήθηκε χθες στους χώρους αυτούς και υποβάθμισε τις μεμονωμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν τηρήθηκαν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.
"Από αυτά που είδα, παρότι υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν το αντίθετο, σε γενικές γραμμές οι πολίτες επέδειξαν υπευθυνότητα", είπε ο ίδιος στο Sky News. "Συνολικά είμαι ικανοποιημένος από ό,τι συνέβη χθες. Ήταν πολύ όμορφα να βλέπεις ανθρώπους έξω και γενικώς να τηρούν τα μέτρα αποστασιοποίησης".
Η Βρετανία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορονοϊό με 44.198 νεκρούς από την covid-19.
Η χαλάρωση των μέτρων αφορά μόνο την Αγγλία. Για παράδειγμα η Ουαλία και η Σκοτία αίρουν τα περιοριστικά μέτρα με αργότερους ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση