GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑΣΜΑ από τον τραπεζίτη Ρότσιλντ: «Ο Μητσοτάκης είναι ΑΝΟΗΤΟΣ...»

Mε σκληρό  τρόπο ο γνωστός τραπεζίτης Νατ Ρότσιλντ εξέφρασε την αντίθεσή του στο πρότζεκτ που ετοιμάζεται στον Ερημίτη της Κέρκυρας αλ...

Mε σκληρό  τρόπο ο γνωστός τραπεζίτης Νατ Ρότσιλντ εξέφρασε την αντίθεσή του στο πρότζεκτ που ετοιμάζεται στον Ερημίτη της Κέρκυρας αλλά και για τη στήριξη σ' αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε tweet, που έχει "καρφιτσωμένο" στη σελίδα του ο Ρότσιλντ χαρακτηρίζει "ανόητο" τον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη στήριξή του και τονίζει ότι το εν λόγω πρότζεκτ είναι η "απόλυτη περιβαλλοντική καταστροφή".
Σε κοντινή περιοχή στο νησί ο Ρότσιλντ διαθέτει μεγάλη έκταση και φαίνεται ότι έχει προσωπικό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις.
H οικογένεια Ρότσιλντ κατέχει ιδιοκτησία σε κοντινή απόσταση από την έκταση όπου δρομολογείται η επένδυση της NCH Capital στην Κέρκυρα.
Με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσημη έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έλαβαν χώρα την ίδια ημέρα, ο Νατ Ρότσιλντ χαρακτήρισε «ανόητο» τον Έλληνα Πρωθυπουργό «που προασπίζεται αυτό το έργο», ενώ περιέγραψε ως «φιάσκο» την άνω των 120 εκατ. ευρώ επένδυση στην περιοχή Ερημίτης στην Β.Α. Κέρκυρα.
Στις αναρτήσεις του στο Twitter, ο 49χρονος τραπεζίτης χαρακτήρισε την επένδυση ως «απόλυτη περιβαλλοντική καταστροφή» που οδηγεί την Κέρκυρα πίσω στη μαζική ανάπτυξη τύπου δεκαετίας του '70 με «μηδενική προσφορά στην τοπική οικονομία».

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει σήμερα στην Κέρκυρα και θα επισκεφθεί τον Εριμίτη. Το Erimitis από περιβαλλοντική άποψη είναι μια απόλυτη καταστροφή, πηγαίνει την Κέρκυρα πίσω στη μαζική ανάπτυξη της δεκαετίας του 1970 και προσθέτει μηδέν στην τοπική οικονομία. Ο Μητσοτάκης είναι ανόητος να υπερασπίζεται αυτό το έργο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση