GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλακιωτάκης: Εξετάζεται νέα αύξηση στην πληρότητα των πλοίων - ΒΙΝΤΕΟ

Για το ενδεχόμενο αύξησης της πληρότητας στα πλοία μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης. Όπως εί...

Για το ενδεχόμενο αύξησης της πληρότητας στα πλοία μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης. Όπως είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1, "πιστεύω ότι στο άμεσο διάστημα θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε αναθεώρηση κάποιων μέτρων και πρωτοκόλλων σε συνεργασία με τους ειδικούς και επιστήμονες”.

Όπως είπε, η πληρότητα στα πλοία με καμπίνες φθάνει σήμερα το 65% και χωρίς καμπίνες στο 60%. “Άρα είμαστε σε διαδικασία αναθεώρησης του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου” σημείωσε, και πρόσθεσε ότι "παρακολουθούμε καθημερινά τα επιδημιολογικά δεδομένα και ανάλογα θα κατευθυνθούμε". Ο υπουργός έκανε επίσης γνωστό ότι την Παρασκευή υπεγράφη νέα ενίσχυση της ακτοπλοΐας με επιπλέον 15 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις Καλογρίτσα λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να κρύβεται και να πάρει ξεκάθαρη θέση. “Καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαρίσει” πρόσθεσε και σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν λόγο να προβεί σε αντιπερισπασμό.

Σχετικά με τις μεταναστευτικές ροές ο υπουργός τόνισε ότι υπάρχει μείωση 90% στα θαλάσσια σύνορα της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση