GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Δυστυχώς η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωση της Αγίας Σοφίας

«46 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Τιμούμε όσους αγωνίστηκαν κατά της Δικτατορίας. Οι Έλληνες μπορούμε να είμαστε περήφ...

«46 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Τιμούμε όσους αγωνίστηκαν κατά της Δικτατορίας. Οι Έλληνες μπορούμε να είμαστε περήφανοι γιατί στεριώσαμε με θυσίες και αγώνες, τη Δημοκρατία στον τόπο», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της για την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας και τόνισε ότι εκείνοι οι αγώνες εμπνέουν και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που η χώρα μας δοκιμάζεται ξανά από την προκλητικότητα της Τουρκίας και από την πανδημία και τις επιπτώσεις της και από τις αποκαλύψεις για φαινόμενα εκφυλιστικά στην πολιτική ζωή.

«Δυστυχώς, η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς. Μια θλιβερή οπισθοδρόμηση για τον παγκόσμιο πολιτισμό, τη συναδέλφωση των λαών.», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

«Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να παλέψουμε στα δύσκολα. Με θάρρος, με ενότητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Για την ειρήνη, για τη Δημοκρατία για τη δημιουργία και την προκοπή. Αυτός είναι ο γνήσιος πατριωτισμός χαραγμένος στο dna της παράταξής μας», υπογράμμισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση