GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μαύρη» μέρα για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου της La Liga. Η Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε κα...

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου της La Liga. Η Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε και τις δύο φορές που έμεινε πίσω στο σκορ και απέσπασε ισοπαλία 2-2.

Το αποτέλεσμα αυτό βολεύει την Ρεάλ Μαδρίτης που εάν νικήσει τη Χετάφε θα ξεφύγει με +4 σε μια εφιαλτική ημέρα για την «Μπάρτσα» που έχασε το πρωτάθλημα και στο μπάσκετ από την Μπασκόνια.

Ένα επικό αυτογκολ του Ντιέγκο Κόστα έβαλε μπροστά την Μπαρτσελόνα στο 11' με τον ίδιο παίκτη να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή, καθώς αστόχησε και σε πέναλτι σε 4 λεπτά αργότερα. Αυτό όμως δεν κόστισε στην Ατλέτικο. Ο VAR έδειξε επανάληψη της εκτέλεσης επειδή ο Τερ Στέγκεν πατούσε γραμμή και ο Σαούλ έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα στο 19', σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα ανέβασε στροφές και με τον Μέσι να παίρνει... φωτιά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Αργεντινός σούπερσταρ που ειχε και δοκάρι στο 22', εκτέλεσε πέναλτι αλά Πανένκα στο 50' για το 2-1, φτάνοντας έτσι τα 700 επίσημα γκολ στην καριέρα του. Η Ατλέτικο βρήκε τρόπο όμως να αντιδράσει για το 2-2 με αμφισβητούμενο πέναλτι του Σαούλ στο 62'.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (85' Φατί), Βιδάλ (90' Γκριεζμάν), Ράκιτιτς (63’ Σέρζι Ρομπέρτο), Πουτς, Μέσι, Λουίς Σουάρες

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλάκ, Χιμένες, Φελίπε, Αρίας, Λόντι, Παρτέι, Σαούλ, Καράσκο (87’ Βιτόλο), Κορέα (87΄Λεμάρ), Γιορέντε (70’ Ζοάο Φέλιξ), Ντιέγκο Κόστα (77' Μοράτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση