GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ανησυχία Τσιόδρα για την κατάσταση στα Βαλκάνια

Την ανησυχία του για την υγειονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα Βαλκάνια, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, εξέφρασε ο Σωτ...

Την ανησυχία του για την υγειονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα Βαλκάνια, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, εξέφρασε ο Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος συμμετείχε στην ευρεία τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με φόντο την αύξηση των εισαγόμενων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, από τη στιγμή που άνοιξαν εκ νέου τα σύνορα, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας υπογράμμισε επίσης την αναγκαιότητα διαρκούς επαγρύπνησης.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, εξετάστηκαν η πορεία υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, η ανάγκη προσήλωσης στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αυστηροποίησης των μέτρων στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση