GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τράβηξε όπλο μέσα σε κατάστημα... γιατί του ζήτησαν να βάλει μάσκα

Στη σύλληψη ενός 28χρονου άνδρα, ο οποίος τράβηξε όπλο μέσα σε κατάστημα, επειδή του ζήτησαν να φορέσει μάσκα, προχώρησαν οι Αρχές στη Φλ...

Στη σύλληψη ενός 28χρονου άνδρα, ο οποίος τράβηξε όπλο μέσα σε κατάστημα, επειδή του ζήτησαν να φορέσει μάσκα, προχώρησαν οι Αρχές στη Φλόριντα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, Βίνσεντ Σκαβέτα έκανε τα ψώνια του σε ένα κατάστημα Walmart στο Παλμ Μπιτς και ενοχλήθηκε όταν ένας άλλος πελάτης του ζήτησε να φορέσει μάσκα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο Σκαβέτα αρνήθηκε και έπειτα από καβγά έβγαλε το όπλο του και σημάδεψε τον άνδρα. Στη συνέχεια συνελήφθη κατηγορούμενος για επίθεση με φονικό όπλο και παράνομη χρήση όπλου, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη του Παλμς Μπιτς.
Η αλυσίδα καταστημάτων Walmart, η μεγαλύτερη στις ΗΠΑ, ζητεί από τις 20 Ιουλίου από όλους τους πελάτες της να φορούν μάσκα, όμως πολλοί Αμερικανοί διστάζουν. Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείτο επί μήνες να ζητήσει από τους πολίτες να φορούν μάσκα, ωστόσο πρόσφατα άλλαξε στάση και εμφανίστηκε και ο ίδιος δημοσίως με μάσκα στις 11 Ιουλίου. Τη Δευτέρα δήλωσε ότι είναι «πατριωτικό» να φορά κανείς μάσκα, αναρτώντας μια φωτογραφία του ίδιου με καλυμμένο το πρόσωπο στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση