GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννα Τούνη: Η σέξι φωτογραφία και η αποθέωση από την Ελ Μακφέρσον - ΦΩΤΟ

Η Ελ Μακφέρσον αποθέωσε την Ιωάννα Τούνη. Η Instagrammer από τη Θεσσαλονίκη αποθεώθηκε στα social media από το «κορμί», όπως έχει μείνει ...

Η Ελ Μακφέρσον αποθέωσε την Ιωάννα Τούνη. Η Instagrammer από τη Θεσσαλονίκη αποθεώθηκε στα social media από το «κορμί», όπως έχει μείνει στην ιστορία η Μακφέρσον.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία φωτογραφία στο Σεϊτάν Λιμάνι, όπου η Τούνη ποζάρει με σέξι διάθεση φορώντας ένα μαντήλι, δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της. Στα σχόλια οι ακόλουθοί της την αποθέωσαν, με τους περισσότερους να μιλούν για το εξαιρετικό της σώμα.
Μία από της followers της αποφάσισε να κάνει mention την Ελ Μακφέρσον, γράφοντας: «έχασες τον τίτλο, η Ιωάννα Τούνη είναι «ΤΟ ΚΟΡΜΙ». Προς έκπληξη όλων, το διάσημο μοντέλο που είχε λάβει αυτόν τον τίτλο από το περιοδικό Time το 1989 για τις απίστευτες αναλογίες της, σχολίασε το ποστ. «Είναι πανέμορφη», έγραψε για την Ιωάννα Τούνη.
Δείτε τις φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση